DOSTAVA IN PLAČILO

Kakšni so stroški dostave?

Strošek dostave je 2,5 €. Ob nakupu nad 30€ je dostava brezplačna. Izdelki gredo na pot v najkrajšem možnem času. V primeru, da je naročeno blago na zalogi, bo dostavljeno v roku 2–7 delovnih dni na vaš naslov.

Ali so stroški dostave višji, če naročim večje število izdelkov?

Strošek poštnine je fiksen (2,5 €) ne glede na količino naročenih izdelkov.

Način dostave

Izdelke vam bomo dostavili preko Pošte Slovenija na naslov, ki ste ga zapisali ob naročilu. Trudimo se, da bi vam izdelke dostavili v najkrajšem možnem času. Čas dostave je dvisen od razpoložljivosti in zaloge izdelkov.

Način plačila

Nakup preko cistasreca.si je varen, preprost in udoben. Uporabljamo ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Kupec mora poskrbeti, da so podatki, ki jih vpiše ob naročilu pravilni in resnični, ne glede na vrsto plačila, ki jo izbere.

Na voljo imate dva načina plačila:

  • “Neposredna bančna transakcija”. Plačilo se poravna na naš bančni račun. Kot referenco se vnese ID naročila. Naročilo se odpošlje po prejmu plačila na naš bančni račun. Vsi podatki za plačilo bodo posredovani na vaš e-poštni naslov.
  • PayPal ali kreditna kartica. Če izberete ta način, vas ob naročilu preusmeri na PayPal spletno stran. Če imate PayPal račun, vnesete uporabniško ime in geslo. V nadaljevanju lahko izberete ali želite plačati preko PayPal denarnice ali s kreditno kartico. Postopek kako ustvariti PayPal račun.