NAŠA ZGODBA

ČistaSreča se je rodila zgolj z enim ciljem, in ta je ustvariti koščke zaklada, ki bodo vzbudili nekaj magičnega in svobodnega v vsaki osebi. S tem ciljem v mislih, je ČistaSreča prepotovala pot od navadnih zapestnic iz vrvic do prelepih kolekcij z različnimi vzorci in materiali. ČistaSreča je projekt, ki izhaja iz dobre volje in čistega srca. Dati kanček veselja in dobrega počutja vsakemu uporabniku je naša vizija in poslanstvo.

SVOBODOMISELNOST. MOČ. URAVNOVEŠENOST.

Ustvarjena za vas! ČistaSreča pomeni svoboden duh, ki je vse prej kot navaden. Svoje življenje oblikuje v soglasju z vesoljem, vedno se razteza in vedno raste. Svoje življenje zajema s pustolovskim duhom, in njegov stil to odraža. Naša kolekcija zapestnic neguje tvoj pogum in kreativnost, te spodbuja, da izraziš svojo edinstveno osebnost, medtem ko uresničuješ svoje sanje. Ostani odprtega srca in uma, svobodnega duha ter ohranjaj moč in uravnovešenost!

PRAZNUJ SEBE

Bodi ti. Edinstvena in resnična oseba. Pristna oseba, ki se ne boji biti to kar je, ki se ne boji spregovoriti, in živeti svoje sanje. Nakupuj za sebe ali za vse tiste čudovite bojevnike v tvojem življenju!

Ne premišljuj predolgo, katero barvo ali slog bi izbral/a. Privlačilo te bo tisto, po čemer hrepeni tvoja duša. Prepusti se svoji intuiciji in sigurno boš izbal/a prav.

NAŠE POSLANSTVO

Naše poslanstvo se vedno glasi: prodajati čudovit ročno izdelan nakit in delati dobro za naš planet.

Od vsake prodane zapestnice darujemo 10% organizacijam, ki si prizadevajo za izboljšanje okolja in življenja na našem planetu.